Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Boom in vijver

Mijn boom was door toedoen van een zwam in de vijver gewaaid.
Mark Zaal heeft mij op zeer korte termijn uit de brand geholpen. 
De boom is vakkundig uit de vijver verwijderd. Alles is daarna ook keurig opgeruimd. 
Mark is een aantal malen geweest binnen een kort tijdsbestek. Helemaal super!
Janny van Rooij

Stomp hazelaar verwijderen

De heer Zaal heeft de grote stomp van een oude hazelaar voor ons verwijderd. Hij is duidelijk een expert in zulke zaken en ook een zeer harde werker. Van harte aanbevolen.

Donald Thomas

Rooien boom

De heer M. Zaal heeft bij ons een den van ongeveer 16 meter hoog, zeer vakkundig gerooid. Het verwijderen van de takken en de stam is erg gecontroleerd gedaan. Een zeer harde werker. Zeer aan te bevelen!

R. Leijten

Boomverzorging

Mensen, zoek niet verder. Mark moet je hebben. Een noeste, nette, betrouwbare werker die tegen een zeer redelijke prijs het karwei klaart en je tuin ook nog eens zeer netjes achterlaat. Hij was boven verwachting. Als ik nog eens zo'n klusje heb weet ik bij wie ik moet zijn.  

Megens

Boom ingekort

Mark heeft de boom ingekort en de tuin heel netjes achter gelaten. Goed aangegeven wanneer te stoppen met inkorten. Daarnaast een heg met stronk en al verwijderd, zelfs toen er sneeuw in de tuin lag. Hij is zeer behulpzaam, netjes, integer en vriendelijk. De klus heeft hij op verzoek in twee zaterdag ochtenden geklaard voor een vaste prijs, inclusief het groen afval weg brengen. Geen moeite was te veel. Zeer aan te bevelen.


Veronique Kilian